BULANCAKLI BİSİKLETÇİLER SAMSUN’DAN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İlk kez katıldıkları yarışmada ilçeleri Bulancak ismini, hem de ortalamanın üzerinde sıralamalarıyla başarı gösterdiler.

BULANCAKLI BİSİKLETÇİLER SAMSUN’DAN BAŞARIYLA DÖNDÜ
Yayınlanma: Güncelleme: 282 views

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Samsun’da ilk kez düzenlenen “Uluslararası 1. Samsun İlkadım Granfondo 2024”  bisiklet yarışlarına Giresun bölgesinden 7 kişilik ekiple katılan Bulancak Bisiklet Topluluğu üyeleri başarıyla döndüler.

 

Pazar günü yapılan yarışlarda Topluluk Üyesi Selami Daban yaş grubunda birinci gelerek kürsü görürken, topluluk üyelerinden Niyazi Talha Özdemir’de yaş grubunda dördüncü oldu. Diğer topluluk üyeleri Erol Şardağ, Onur Ada, İsmail Hakkı Demirel, Ömer Çolakoğlu ve Zafer Çamaltı ise ortalamanın üzerinde sıralamalarıyla başarı gösterdiler.

 

Topluluk üyesi Zafer Çamaltı, “Karadeniz bölgesinde ilk kez yapılan Granfondo Bisiklet yarışlarına Bulancak Bisiklet Topluluğu olarak 7 kişilik kalabalık bir ekiple katılarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik. Topluluk üyelerimizden Selami Daban’ın başarısı hepimizi gururlandırırken ilçemizin adını da Samsun’da duyurmuş oldu. Çoğumuzun ilk kez katıldığı böyle bir yarışmada elde ettiğimiz başarı hepimizi mutlu etmiştir. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.