BULANCAK’TA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK büstüne bırakılan çelenkle başladı.

BULANCAK’TA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI
Yayınlanma: Güncelleme: 174 views

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK büstüne bırakılan çelenkle başladı.

 

 

Yeni Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen program, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başladı. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla devam etti. Hemen ardından kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi.

 

 

Daha sonra programın ikinci bölümünde Yunus Emre İlkokulu’nu hazırladığı ve Mustafa Züfer Eriş Ortaokulu salonunda gerçekleşen 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Haftası programı Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’un katılımıyla etkinlik devam etti.

 

 

Eğitim Haftası Program törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldılar.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.