ÇANDIRSPOR’LU HASAN ÇAKIRMELİKOĞLU

Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan  ve spor centilmenliği, ahlakı ele alındı.

ÇANDIRSPOR’LU HASAN ÇAKIRMELİKOĞLU
Yayınlanma: Güncelleme: 201 views

Çandırspor Kulüp Başkanı Ünal Çakır ile Kulüp Başkan Yardımcısı Erol Can Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti.

 

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun oldukça memnun kaldığı ziyarette gençleri spor faaliyetlerinde ve spor alanında başarıları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan  ve spor centilmenliği, ahlakı ele alındı. Geniş anlamda spor üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

 

 

 

Geçen hafta sonunda gerçekleşen ziyaret oldukça samimi ve spor adına yapılabileceklerin ele alındığı bir görüşme niteliği taşıdığı, önümüzde ki sezonda neler yapılabileceği ele alındığı konuşulduğu belirtildi.

 

Giresun Çandırspor Kulüp Başkanı Ünal Çakır ile Kulüp Başkan Yardımcısı Erol Can’ın kendilerini özel ilgi ve içten karşılayan Çakırmelikoğlu’na günün anlam ve önemine binaen 28 plakamız olan üzerinde Hasan Çakırmelikoğlu ismi yazılı forma hediye edildi.

 

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun gençlerimizi spora yönlendiren Kulüp Başkan ve Yardımcısına hem ruhen, hem fizikken, hem de ahlaken yeni nesillerin yetişmesinde emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.