CHP’DEN BASIN EMEKÇİSİ YAŞAR’A SAYGI ZİYARETİ 

Cumhuriyet Halk Partisi BULANCAK HABER ve bulancakhaber.com.tr Yayın Sahibi basın emekçisi Mehmet Yaşar’ı ziyaret etti.  

CHP’DEN BASIN EMEKÇİSİ YAŞAR’A SAYGI ZİYARETİ 
Yayınlanma: Güncelleme: 482 views

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu CHP İl Başkan Yardımcıları Elvan Işık Gezmiş, Hasbi Dede, Hayrettin Evci ve Berkay Demir ile Bulancak CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç tarafından ziyaret gerçekleşti.

 

CHP İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu ve beraberinde ki heyet;

“Yaşar’ın basın ilkesi doğrultusunda her çağırdığımız toplantımıza katılmasının ve özellikle Canlı yayın yaparak toplantımızı geniş kitlelere ulaştırmasından dolayı ziyaret ettiklerini” söylediler.

 

Sosyal Medya alanında BULANCAK HABER Canlı Yayın ve İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr Yayın Sahibi Mehmet Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi ve içten yapılan ziyarette Yaşar;

 “CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve beraberinde ki heyettin biz emekçi gazetecilerin aracılığı ile toplumu sağlıklı ve sürekli basın toplantısı yapmaları, bilgilendirmeleri önemlidir. Siyasi anlam da her ne kadar sadece bizlerin CHP toplantılarını canlı olarak sunduğumuzu söyleyen ve algı oluşturmaya çalışanlar olsa da biz işimizi yapıyoruz. Bilinmelidir ki,  biz davete icap ederiz.  Gazetecileri bir taraf ya da CHP’nin sözcüsüymüşüz gibi lanse etmesinler. İl ve İlçe Siyasi Parti yönetimi, basın emekçilerinin toplumu bilgilendirme yapması için basın toplantı yapması gerekir. Şayet siz basın toplantılarınıza bizleri çağırıp da gerçekten biz gelmiyorsak, işte o zaman haklı olabilirisiniz” dedi.

 

Öte yandan ziyaret esnasında CHP yetkililerini ve Yaşar’ı, bu güzel anı fotoğraflandıran Sosyolog Arzu Yaşar hanımefendiye teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.