CUMHURİYET BAYRAMI’NDA HER TARAFI TÜRK BAYRAKLARIYLA DONALTALIM  

Bulancak İlçesinin ve İlçe Stadyumu’nun Türk Bayrakları ile donatılması bekleniyor.

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA HER TARAFI TÜRK BAYRAKLARIYLA DONALTALIM  
Yayınlanma: Güncelleme: 220 views

28 Ekim 2023 Cumartesi günü Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda saat:13.00’da çelenk sunma, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla Cumhuriyet Bayram programı ilk olarak burada başlayacağı açıklandı.

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun ilimiz ’de ve Bulancak’ta 29 Ekim kutlamaları için geri sayım başladı. Tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaştığı bugünlerde Bulancak kaymakamlığı program akışının içeren davetiyeleri ilçe protokollüne ulaştırdı.

 

 

28 Ekim 2023 Cumartesi günü çelenk sunumu ile başlayacak olan Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim 2023 Pazar günü Saat: 09.30ile 09.45 arasında tebriklerin Kabulü ile devam edecek. Daha sonra aynı gün Saat:10.00’da Bulancak İlçe Stadyumu’nda Öğrencilerin kutlamaları ile devam edecek. Bulancak İlçe Stadyumunda vatandaşlarında katılacağı Cumhuriyet Bayramı coşkusu burada doruğa ulaşacağı düşünülüyor.

 

 

Bulancak Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Bölge halkının ilk olarak 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda Saat:13.00’da ve 29 Ekim 2023 Pazar günü Saat;10.00’da Bulancak İlçesinin ve İlçe Stadyumu’nun Türk Bayrakları ile donatılması bekleniyor.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.