DR. CENGİZ CİNDEMİR ÖNEMLİ GÖREV

DR. CENGİZ CİNDEMİR GİRESUN ALİ MENEKŞE GÖĞÜS HASTANESİ BAŞHEKİMİ OLARAK ATANDI

DR. CENGİZ CİNDEMİR ÖNEMLİ GÖREV
Yayınlanma: Güncelleme: 336 views

Giresun eski Sağlık Müdürlüğü ve Giresunspor eski yöneticilerinden olan Aile Hekimi Dr. Cengiz Cindemir önemli bir göreve getirildi.

Uzun yıllar sağlık sektöründe başarılı çalışmalarıyla tanınan Dr. Cindemir, Giresun Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

Dr. Cengiz Cindemir, geçmişte Giresunspor yönetimindeki görevinin yanı sıra bir dönem de Kayyum Başkanlığı yapmıştı. Sağlık alanındaki tecrübesi ve başarılı yönetim anlayışıyla tanınan Dr. Cindemir’in, Aile Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde yeni görevinde başarılı olması bekleniyor.

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr ve interaktif canlı yayın yapan BULANCAK HABER Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “Giresun Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen ilimizin bölgemizin ve sağlık camiasının sevilen

Sayılan saygı değer yöneticisi, güzel insan Dr. Cengiz Cindemir’e yeni görevinde başarılar dilerim.  Ayrıca, Hastanesinde ki kamuoyuna sunacağı haberleri yayınlamak ve bilgi vermek adına her daim yanında olduğumuz bilmesini isterim” dedi.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.