Yayınlanma:

DÜBÜŞ GİRESUN’UN GURURU, T.C TEMSİLCİSİ OLDU.

Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencisi Deva Dübüş, TÜRKİYE ŞAMPİYONU olarak büyük bir gurur yaşatmıştır.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 25-29 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri kapsamında Ankara Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayında gerçekleşti.

 

Müsabakalarda “YILDIZ KIZLAR” kategorisinde sağ kolda tüm rakiplerini yenen Deva DÜBÜŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

 

Giresun’un Bulancak ilçesi özellikle eğitimde spor alanında başarılarının ilk kez olmadığını birçok defa göstermişlerdi. Bir yenisini daha başarı grafiğine ekleyen Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencisi Deva Dübüş, TÜRKİYE ŞAMPİYONU olarak büyük bir gurur yaşatmıştır.

 

 

Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencisi Deva Dübüş’ü okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda antrenör Ersan KELLECİ ile birlikte okul idarecilerinin büyük bir gayret ve cabasının olduğu vurgulandı.

 

Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencisi Deva Dübüş’ü n bu başarısıyla birlikte, Giresun İlimizi, Türkiye Cumhuriyetini Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanmıştır.

 

Başta Bulancak ve Giresun olmak üzere bu büyük gururu ve mutluluğu yaşatan Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencisi Deva Dübüş’ü tebrik ediyor ve Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.