DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Tanrıverdi bu yoğunluğun içinde çalışma yaparken objektiflere böyle yansıdı.

DURMAK YOK YOLA DEVAM
Yayınlanma: Güncelleme: 311 views

Belediye Başkan Aday Adayları Seçim Öncesi Yoğun Çalışma İçerisinde

Türkiye genelinde ve Giresun Bulancak seçim öncesi yoğunluğu ve ziyaretleri en belirgin bir şekilde yaşıyor.

Bulancak Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Tanrıverdi bu yoğunluğun içinde çalışma yaparken objektiflere böyle yansıdı.

Belediye Başkan Aday adayı Abdulkadir Tanrıverdi İnternet gazetemize verdiği yazılı açıklamada şunları söyledi;

Tanrıverdi, “Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, birçok belediye başkan aday adayları gibi bizde saha çalışmamızı başlattık. Yaşadığımız kente dair projelerini hayata geçirmek için hummalı bir çalışma içerisine girmiş durumdayız. İlçemizi daha yaşanabilir kılmak, halkın beklentilerine cevap vermek adına seçmenimizle buluşuyoruz.  Bu anlamda çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu kapsamda Bulancak Kadınlar Pazarımızdaki bölge halkıyla, Yakup Zere Sanayi Sitesi’nde ki esnafımızla kucaklaştık ziyaret ettik. Yoğun bir tempo içerisine girdik. İlçemizin sorunlarına odaklandık. Çözüm önerilerini not aldık. İlçemizin geleceğine dair projelerimizi ortaya koymak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.