“DUY SESİMİ” ADLI TİYATRO OYUNU BÜYÜLEDİ.

Bulancak’ta sanatın genç ruhu, büyük beğeniyle izlendi.

 

“DUY SESİMİ” ADLI TİYATRO OYUNU BÜYÜLEDİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 286 views

Bulancak’ın sanat dolu gecelerine, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından sahnelenen etkileyici tiyatro oyunu “Duy Sesimi” geceye damgasını vurdu.

 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tiyatro oyuncuları, izleyicilere kimi zaman kahkahalara boğan kimi zaman da düşündüren anlar yaşatarak unutulmaz bir deneyim sunarken, genç yeteneklerin enerjisi ve tutkusuyla dolu bir sahne performansına şahitlik ettiler.

 

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, gençleri sahnede ki performanslarından dolayı tebrik etti. Başkan yardımcısı sahneye çıkarak tek, tek çiçek vererek öğrencileri onurlandırdı. Erdoğan, gençlerin geleceğe umutla bakıldığını vurgulayarak, onlara gelecek projelerinde başarılar diledi.

 

Öte yandan Bulancak ilçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ise, gençlerin sanat ve sahne yeteneklerine olan desteğini belirterek, onların topluma katkısının önemine dikkat çekti.

 

Bu etkileyici etkinlik, sanatın ve gençlerin topluma katkısını gösterirken, Bulancak halkını da keyifli bir akşamla buluşturdu. Sahnedeki enerji ve performans, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatırken, gençlerin yetenekleri ve tutkusuyla dolu geleceklerine olan inancı da güçlendirdi.

 

Bulancaklıların yoğun ilgi gösterdiği “Duy Sesimi” tiyatro oyunu, sanatın gücünü ve gençlerin potansiyelini bir kez daha ortaya koyarak, toplumun kültürel ve sanatsal yaşamına önemli bir katkı sağladı.

 

“Duy Sesimi” oyununu hazırlayan, öğrencileri ile büyüleyen idealist ve vizyon sahibi olan öğretmen Elif Çomoğlu ile Okul Müdürü Rıfat Özdemir de büyük takdir gördü.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.