Yayınlanma:

“EGE OPTİK”TEN SONRA ŞİMDİ DE “EGE SHOE” AÇILDI

Giresun’un Bulancak ilçesinde moda tutkunlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Ege Optik yanında bulunan ve iki işletme sahibi olan Ege Shoe, moda tutkunları için özel bir alışveriş deneyimi sunuyor. Mağaza, Giresun..

Giresun’un Bulancak ilçesinde moda tutkunlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Ege Optik yanında bulunan ve iki işletme sahibi olan Ege Shoe, moda tutkunları için özel bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Mağaza, Giresun Bulancaklı Damla ve Göksel Özkan çiftinin açtığı yeni iş yeri ilçede büyük heyecan yaşattı.

Çanta ve Ayakkabı mağazası, bölgedeki moda ihtiyaçlarını karşılamak ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak amacıyla kuruldu. Mağazada, çeşitli tarzlara ve zevklere hitap eden çanta ve ayakkabı modelleri bulunuyor. Yüksek kalite standartlarına sahip ürünler, müşterilere uzun ömürlü ve şık bir kullanım vadediyor.

Açılış töreninde konuşan iş insanları Damla ve Göksel Özkan çiftti, “Giresunlu moda tutkunlarına kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmayı hedefledik. Ege Shoe Çanta ve Ayakkabı olarak, müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak için çalışacağız. İhtiyaçlarına cevap verecek geniş ürün yelpazemizle herkesi mağazamıza bekliyoruz” dediler.

Ege Optik ’in hemen yanında Ege Shoe’nın Çanta ve Ayakkabı mağazası, açılışının ardından moda tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Bulancaklılar, yeni mağazada alışveriş yaparak şıklıklarını tamamlamanın keyfini yaşıyor.

Ayrıca yazın gelmesiyle birlikte yeni trent güneş gözlükleri ve gözlük çeşitleriyle de adeta çanta, ayakkabı ve gözlük kombisi ile bölgemizde farklı ve şık görünümleriyle dikkatleri üzerine çekecekleri belirtildi.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.