EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Masa tenisi turnuvası 10-11 Haziran tarihinde Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşti.

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 180 views

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliğinin katkıları ile hastanenin çalışanlarının katıldığı masa tenisi turnuvası 10-11 Haziran tarihinde Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşti.

 

 

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 56 çalışanın katıldığı turnuvada sporun teşviki , moral ve motivasyonu yükseltmenin yanı sıra oldukça eğlenceli bir etkinlik olduğu objektiflere yansıdı.

 

Turnuvayı Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Erol Can ile birlikte masa tenisi il hakemleri Nuri Akın, Sebahattin Şahin, Yakup Gün, Nurcan Şahin, Arif Emre Akın, Sinem Mıhçı, Dilşad Şahin, Tuğçe Yavuz, Orhan Küçükyıldız yönettiler.

 

 

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Erol Can ” Bu turnuvanın planlanması ve gerçekleşmesi bizleri de ayrıca mutlu etmiştir. Temennimiz tüm kurumlarda gerçekleşmesi adına öncü olmasıdır. Bizimle birlikte turnuvada emek veren ve misafirperverliği için Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı’ya teşekkür ederiz.” dedi.

 

 

 

Turnuvayı ferdi erkeklerde  3. bitiren Sezgin Dursun, 2. bitiren Miraç Özkan, 1. bitiren Alican Şahin, ferdi kadınlarda 4. bitiren Lütfiye  Özbaş, 3. bitiren Aslı Vural, 2. bitiren Beyzanur  Yıldırım, 1. bitiren Ayten Elmalı’ya madalyalarını ve kupalarını Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı takdim etti.

 

 

Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı yaptığı açıklamalarda şunları söyledi. Kulaklı, “Turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ettiği, çalışanlarının sosyal etkinliklere katılımıyla moral ve motivasyonları artırdığını vurguladı. Bu bağlamda farklı sosyal etkinlikler de planladıklarını söyledi. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde etkin rol alan arkadaşların ve desteklerini kendilerinden esirgemeyen Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’a, Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Erol Can’a, katılan hakemlerimize teşekkür ederek turnuvada derece yapan tüm arkadaşları tebrik etti”

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.