ELVAN IŞIK GEZMİŞ, “EŞİT, ÖZGÜR, ŞİDDETSİZ BiR DÜNYA

Başarılı bir siyasetçi olacağını gösteren ve rahmetli babası MV. Mehmet Işık’ın yolunda bulunduğu meclis ortamında yerini almıştır.  

ELVAN IŞIK GEZMİŞ, “EŞİT, ÖZGÜR, ŞİDDETSİZ BiR DÜNYA
Yayınlanma: Güncelleme: 209 views

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Giresun Milletvekilliği adaylığına tarihinde ilk kez 1.sıra Milletvekili adayı gösterilerek seçilen Elvan Işık Gezmiş, 27 Aralık 2022 ‘de Giresun CHP binasına ziyarete gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın salonda karşısında kendisini dinlemiş ve seçim süreci sonucunda ise TBMM’de yan yana görüntülenmiştir.

Bu gün gelinen süreç içerisinde ve sosyal medya alanında paylaştığı fotoğraf karesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisine seçilerek görev alması büyük gurur yaşatmıştır.

27 Aralık 2022 ‘de soru soran “bulancakheber.com.tr” ve “BULANCAK HABER” Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın “Giresun’dan mutlaka 1. Sıra adayı kadın Milletvekili olmalıdır” sorusunun cevabını bu gün TBMM’de bulunarak göstermektedir. Milletvekilliği yanı sıra aldığını görevle başarılı bir siyasetçi olacağını gösteren ve rahmetli babası MV. Mehmet Işık’ın yolunda bulunduğu meclis ortamında yerini almıştır.

Bu kapsamda Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Milletvekili seçilmeden önce kendisini salonda dinlerken bu gün CHP’si Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı MV. olarak ziyaret etmesi ve tarihinde ilk kez Giresun’dan seçilen kadın Milletvekili olması büyük gurur yaşatmıştır.

Yapılan ziyarette Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ile birlikte Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel’in de bulunduğu, kadınların siyasetteki yerini, Söz, yetki, karar organlarında, eşit temsil ve eşit atama konularındaki çalışmalarımız üzerine bilgi paylaştıklarını öğrendik.

Gerçekleşen samimi ziyaretin sonunda Işık Gezmiş, “eşit, özgür, şiddetsiz bir dünya için kararlılıkla mücadelemizin süreceğini belirtti”. 

 

 

AYLİN NAZLIAKA YAŞAR’IN SORUSUNU BU GÜN CEVAPLADI

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.