Yayınlanma:

AYLİN NAZLIAKA YAŞAR’IN SORUSUNU BU GÜN CEVAPLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da Elvan Işık Gezmiş dedi.

CHP MYK üyeleri ile birlikte Giresun İl ve İlçe örgütlerinin takdiri ve sevgisiyle Giresun halkının desteğiyle 28. Dönem Giresun Milletvekilliği adaylığına layık görülen Elvan Işık Gezmiş büyük heyecan yaşattı.

 

 

 

Sosyal medya alanında bir açıklama yapan Giresun 1. Sıra CHP Milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş, BABASI Mehmet Işık’ın yolunda olduğunu gösterdi. Sosyal Medya alanında açıklama yapan “bulancakheber.com.tr” ve “BULANCAK HABER” Canlı yayınlarında zikredilen isim olarak gösterilen Giresun’un sevilen ismi ELVAN IŞIK GEZMİŞ CHP Giresun 1. Sıra Milletvekili gösterildi.

 

 

 

1.sıra Milletvekili adayı gösterilen Elvan Işık Gezmiş, “Dilimiz birlik dili, dirlik dili, yolumuz ATATÜRK yolu olacak. Tüm gayretimiz vatanımıza milletimize, şehrimize hizmet olacak. Bu vatan için can verenlere, bu Cumhuriyet’e ömrünü verenlere, gelecek nesillere borcumuzu ödemek için yola çıkıyoruz. Hep beraber başaracağız, yolumuz açık ve aydınlık olsun… Yolumuz iktidar olsun” dedi.

 

 

Tüm bunlar yaşanırken 27 Aralık 2022 ‘de Giresun CHP binasına ziyarete gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıakaya’ya soru soran “bulancakheber.com.tr” ve “BULANCAK HABER” Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Giresun’dan mutlaka 1. Sıra adayı kadın Milletvekili olmalıdır sorusunun cevabını bu gün aldığını açıkladı.

 

 

 

YORUMLAR (1)

  1. ELVAN IŞIK GEZMİŞ, “EŞİT, ÖZGÜR, ŞİDDETSİZ BiR DÜNYA – bulancakhaber 22 Haziran 2023, 10:09 am

    […] AYLİN NAZLIAKA YAŞAR’IN SORUSUNU BU GÜN CEVAPLADI […]

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.