EMNİYET JANDARMAYI YALNIZ BIRAKMADI.

Milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş

EMNİYET JANDARMAYI YALNIZ BIRAKMADI.
Yayınlanma: Güncelleme: 333 views

Giresun Bulancak Jandarma teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümünde İlçe jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Ersin Erkut’u Emniyet üst düzey yetkililer yalnız bırakmadılar.

Bu kapsamda 1.Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Bünyamin Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Baş komiser Ümit Kayhan, Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Ahmet Karataş yaptıkları ziyarette karşılıklı hoş sohbet ve günün anlam ve önemine binaen ortak bir açıklamada bulundular.

Yapılan ziyarette Emniyet üst düzey yetkilileri, “Jandarma kuruluşundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliliği ile kamu düzenin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır” dediler.

Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Münasebetiyle Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut’u makamında ziyaret eden Emniyet yetkilileri bu özel günde unutulmayacak şekilde bulancakhaber.com.tr objektiflerimizin karşısına geçtiler.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut ve İlçe Karakol Komutanı Cengiz Kıran ile birlikte İlçe jandarma personelinin bu ziyaretten dolayı oldukça mutlu ve memnun olduklarını belirtiler.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.