FUAT KÖSE; GİRESUN’U RANT BELEDİYECİLİĞİNDEN KURTARACAĞIZ

AKP’li belediye yönetimi, maalesef halkın nezdinde iktidarda da olduÄŸu gibi güven ve itibarını kaybetmiÅŸtir.

FUAT KÖSE; GİRESUN’U RANT BELEDİYECİLİĞİNDEN KURTARACAĞIZ
Yayınlanma: Güncelleme: 192 views

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ‘’Giresun’u rant belediyeciliğinden kurtarıp, Sosyal Belediyeciliğe kavuşturacağız’’ dedi.

Köse yaptığı açıklamada; ‘’Ülkemizin ve şehrimizin geleceğini şekillendirecek olan yerel seçime doğru ilerliyoruz. Şehrimizin sokaklarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz.

Ordu ve Trabzon arasına sıkışmış Giresun’umuz, hizmet açısından komÅŸularının çok gerisinde kalmıştır.
BeÅŸ yıl önce, iktidarın desteÄŸine sığınıp göreve gelen AKP’li belediye yönetimi, maalesef halkın nezdinde iktidarda da olduÄŸu gibi güven ve itibarını kaybetmiÅŸtir. Bütün birimleriyle iÅŸlevini kaybedip borç batağına düşmüş, esnaftan malzeme alamayacak duruma gelmiÅŸ birçok taşınmazını satışa çıkarmış ve satmıştır.
Yerel yönetimler, halkın gerçek ihtiyaçlarına cevap vermek, kapsayıcı ve adil olmak zorundadır. Biz de Giresun Belediyesini kazandığımızda, Atatürk’ün ileri görüşlülüğü ve adalet anlayışı ile yola çıkarak, ÅŸehrimizi daha yaÅŸanabilir, modern ve geliÅŸmiÅŸ bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Giresun’u rant belediyeciliÄŸinden kurtarıp, Sosyal BelediyeciliÄŸe kavuÅŸturacağız. Yakında süre içerisinde açıklayacağımız projelerimizle ÅŸehrimizin umutlarını yeniden yeÅŸerteceÄŸiz. 31 Mart gecesi Giresun’umuzu, siz deÄŸerli hemÅŸerilerimle birlikte, layık olduÄŸu parlak geleceÄŸe taşıyacağız” diye konuÅŸtu.

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.