GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLARI TRABZON’A ÇIKARTMA YAPTI.

İBB Başkanı İmamoğlu topluluğa hitaben; “Zahmet ettiniz; herkese güzel bir Ramazan Bayramı diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum” dedi.

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLARI TRABZON’A ÇIKARTMA YAPTI.
Yayınlanma: Güncelleme: 211 views

Giresun Belediye başkanları Fuat Köse, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede ve Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ nu Trabzon Havaalanı’nda karşıladı.

 

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde memleketi Trabzon’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu havaalanında karşıladılar.

 

Ekrem İmamoğlu ile Giresun, Bulancak, Görele ve Espiye Belediye Başkanları’nın arasında geçen samimi görüntüler objektiflere böyle yansıdı.

 

İmamoğlu rekor bir oyla göreve seçilen Giresun Belediye Başkanı Köse’yi, aynı şekilde Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede ve Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’yi tebrik ederek başarılar diledi.

 

Giresun Belediye Başkanları İmamoğlu’na “Hoş geldiniz” diyerek kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. İmamoğlu’nun yeniden göreve seçilmesinden dolayı kendisini kutladılar.

 

Havaalanında davul zurna eşliğinde çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılanan İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulunuldu.

 

Giresun Belediye Başkanlarının karşılamazından memnun kalan İBB Başkanı İmamoğlu topluluğa hitaben; “Zahmet ettiniz; herkese güzel bir Ramazan Bayramı diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Sizi yürekten kucaklıyorum, iyi ki varsınız” dedi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.