GİRESUN SAHİPSİZ VE KADERİNE TERK EDİLMİŞTİR

Giresun MİLLETVEKİLLERİ acil olarak Giresun’a onkoloji doktoru tayin etmesi gerekmektedir.

GİRESUN SAHİPSİZ VE KADERİNE TERK EDİLMİŞTİR
Yayınlanma: Güncelleme: 233 views

“MÜJDE, 01 ARALIK’TA TIBBI ONKOLOJİ DOKTORUMUZ GÖREVE BAŞLIYOR”

 Tıbbı Onkoloji Uzmanı Doktor Ruhter Çeper, Giresun Eğitim ve Araştırma hastanesi Onkoloji bölümünde 01 Aralık 2021’de muayene ve hasta kabulüne başlayacağı açıklandı.

Haberimizin ardından bu güne kadar bölgemizde ki Kanser hastalarının derdine derman arayan doktorumuz Tıbbı Onkoloji Uzmanı Doktor Ruhter Çeper, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nden ayrılmıştır.

Başta Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas, Ali Temur, Ertuğrul Gazı Konal ve Elvan Işık Gezmiş başta olmak üzere Giresun İl Sağlık Müdürlüğü bu konuda derhal çalışma başlatması gerekmektedir. ,

Giresun Sivil Toplum Örgütleri’nin de bu konuda derhal bir kamuoyu oluşturması ve Giresun Valisi’nin acilen bir çalışma başlatması gerekmektedir.

Şu anda Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavisi yarım kalan, tedaviye başlaması gereken ve kontrolleri yapılması gereken hastalar adeta kaderine terk edilmiştir.

Bir hasta yakını olarak en yakın Ordu, Samsun ve Trabzon’da tedavi görebilirim. Ancak buradan randevu almak için Milletvekili olmak, Bakan tanışı olmak ya da en kısa şekliyle vatandaş olmamak gerekiyor. Mümkünse hiç hastalanmamam daha doğrusu başka söze gerek yok…

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.