GİRESUN VE BULANCAK’IN GURURU

Biyoloji Projesiyle Bölge Birincisi Olan Öğrencilerimiz Türkiye Finallerinde.

GİRESUN VE BULANCAK’IN GURURU
Yayınlanma: Güncelleme: 264 views

Tokat ilinde düzenlenen Bölge Finalleri’nde büyük bir başarıya imza atan Emir Yüksekdağ, Berkay Karaman ve Eren Çakır’dan oluşan ekibimiz, biyoloji alanında danışman öğretmenleri Göktürk Temel rehberliğinde Giresun’u başarıyla temsil etti. Bu genç bilim insanları, bölge birincisi olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandılar.

Başarıya Giden Yol: Biyoloji ve Sanal Laboratuvar Projesi

Göktürk Temel danışmanlığında hazırlanan “Biyoloji-Sanal Laboratuvar” projesi, öğrencilerin biyoloji eğitiminde daha etkili ve interaktif yöntemler geliştirmeyi hedefliyor. Bu proje, geleneksel laboratuvar çalışmalarını sanal ortamda simüle ederek öğrencilere daha geniş bir deneyim alanı sunuyor.

Okulumuzu ve İlimizi Temsil Eden Öğrencilerimize Tebrikler

Okulumuzu ve ilimizi başarıyla temsil eden öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz:

Danışman Öğretmen: Göktürk Temel

Öğrenciler:

– Emir YÜKSEKDAĞ

– Berkay KARAMAN

– Eren ÇAKIR

Bu genç yetenekler, yenilikçi projeleri ve azimli çalışmaları ile sadece Giresun’u değil, Türkiye’yi de gururlandıracak nitelikte bir başarıya imza attılar. Onların bu başarıları, bilim ve eğitim alanında yeni kapılar açarak, gelecek nesillere ilham kaynağı olacaktır.

Bulancak Haber İnternet Gazetemiz ve Sosyal medya alanında canlı yayın yapan BULANCAK HABER olarak;

Teşekkür ve Başarı dileklerimizi sunarız.

Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “Bu büyük başarıda emeği geçen öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi yürekten tebrik ederiz. Geleceğin bilim insanları olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bu gençlerimizin, Türkiye Finalleri’nde de aynı başarıyı tekrarlayacaklarına inancımız tam. Başarılarının devamını diler, onları desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Bu tür başarılar, eğitimde kalitenin ve yenilikçi düşüncenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Gençlerimize olan inancımız ve desteğimizle, daha birçok başarı hikayesi yazacağımızdan eminiz. Her birine başarılar diliyoruz” Saygılarımızla..

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.