GİRESUN VE BULANCAK’TA 1 MAYIS KUTLAMA PROGRAMLARI BELLİ OLDU.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamaları iki ayrı programla Bulancak’ta ve Giresun’da gerçekleştirilecek.

GİRESUN VE BULANCAK’TA 1 MAYIS KUTLAMA PROGRAMLARI BELLİ OLDU.
Yayınlanma: Güncelleme: 236 views

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, Giresun’da ve Bulancak’ta coşkuyla kutlanacak. İlk kutlama, saat:12.00’da depboy mevkiinden meydana yürüyüş gerçekleşecek. İkinci bir etkinlik öğleden sonra Bulancak’ta düzenlenecek.

Giresun’daki kutlama programı sabah saatlerinde başlayacak ve çeşitli sendika temsilcileri, işçi ve emekçi grupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek. Programda, emek mücadelesinin önemi vurgulanacak ve çeşitli konuşmalar ile etkinlikler düzenlenecek.

Öğleden sonra ise Bulancak’ta ikinci bir kutlama gerçekleştirilecek. Belediyesi İş ve Emeklilerle Dayanışma Sendikası (EDS) tarafından organize edilen etkinlik, diğer kurumların da davetli olduğu geniş katılımlı bir programla gerçekleşecek.

Belediye, etkinlik için gerekli destekleri sağlarken, çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra işçi ve emekçilerin talepleri ve mücadeleleri üzerine konuşmalar da yapılacak.

Emeklilerle Dayanışma Sendikası Giresun Şube Başkanı Erkan Türüdü, 1 Mayıs’ın önemine vurgu yaparak, işçi ve emekçilerin haklarının korunması ve geliştirilmesi için çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.

bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda EDS Bulancak Üyesi Mehmet Yaşar olarak katıldığım sendika üye toplantısında edindiğim bilgiye göre; “24 Nisan 2024 günü üye toplantısında, 1Mayıs sabahı saat:10.00’dan itibaren sendikada toplanarak guruplar halinde Giresun dolmuşlarıyla mitinge gitmemiz kabul görmüştür. Özel arabasıyla veya guruba katılmadan gidecekler kararın dışındadır. Giresun dönüşümüz en geç saat 14.30 da başlayacak, Bulancak programına katılacağız. Bulancak programı ceza evi mıntıkasından yürüyüş, meydanda miting olarak kararlaştırılmıştır.”

Öte yandan yapılan bu program için Belediyesi İş ve Emeklilerle Dayanışma Sendikası (EDS) yetkilileri tarafından Bulancak kaymakamlığına müracaat edileceği ve izin alınacağı öğrenildi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.