GİRESUN’A BÜYÜK ÇIKARMA

Halkımızın umudu, demokrasinin güvencesi

GİRESUN’A BÜYÜK ÇIKARMA
Yayınlanma: Güncelleme: 195 views

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı yardımcıları Ekrem İmamoğlu ile Mahsur Yavaş’ın Giresun çıkartması

CHP Giresun İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu MİLLET İTTİFAKI CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ VE GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU , İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI ADAYI EKREM İMAMOĞLU İLE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI ADAYI MANSUR YAVAŞ, 28 Nisan Cuma günü saat 13.30’da Giresun Atatürk Meydanında Giresun Halkımız ile buluşacak.

İl Başkanı Uzunalioğlu, ” Halkımızın umudu, demokrasinin güvencesi milletin adayları Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Ekrem İmamoğlu ve Sayın Mansur Yavaş’ın birlikte Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 28.dönem milletvekili seçimleri dolayısıyla şehrimizin plakası da olan 28 Nisan günü şehrimize gelecek olmaları bizler de çok büyük heyecan yarattı. “MİLLET BULUŞMASImitingine herkesi bekliyoruz. Gelin umudu birlikte büyütelim, güzel günleri ve baharı birlikte kucaklayalım. Türkiye’ye dünya devletleri arasında saygınlık kazandıracak, barışı, kardeşliği, adaleti, huzuru, bereketi sağlayacak, insanca yaşamı tesis edecek, adil bir düzeni kuracak olan KEMAL KILIÇDAROĞLU, EKREM İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ ile buluşmak için tüm halkımızı 28 Nisan Cuma günü saat 13.30 ‘da Giresun Atatürk Meydanına davet ediyoruz ve bekliyoruz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekili seçimleri için Giresun’un da plakasını çağrıştıran 28 Nisan Cuma günü ilimize gelmeleri bizlere tarihi bir gün yaşatacak ve tüm Türkiye o gün Giresun’umuzu konuşacaktır.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.