GİRESUN’UN BULANCAK İLÇESİNDE 1984 RUHU TEKRAR YAŞANDI.

Bulancaklı futbolcular yıllar sonra tekrar bir araya geldiler.

GİRESUN’UN BULANCAK İLÇESİNDE 1984 RUHU TEKRAR YAŞANDI.
Yayınlanma: Güncelleme: 321 views

Bulancak’ta futbol alanında bir dönem isimlerini akıllara yazdıran değerli Bulancaklı futbolcular yıllar sonra tekrar bir araya geldiler.

Adeta Milli takım gibi bir araya gelen bir dönemin birbirinden değerli isimleri Özkan kesik, İsmail Alan, Tahir Ağdere, Ertuğrul Tarı, Birol Kukuk, Aydın Cürgül, Uğur Cürgül, Ogün Tüysüz, Mehmet Tomak, Fahri Cürgül, Sema Üstündağ, Hakan Peker, Hüseyin Tomak, Gürcan Üstündağ objektiflerimize böyle yansıdılar.

Hepsinin birbirinden değerli ve bir dönem adeta birbirinin rakipleri olan bu güzel insanlar bugün futbolun kardeşliği ve dostluğu çevresinde görüntülendiler.

Neredeyse hepsinin bir dönem profesyonel olduğu ve 3-4 tanesinin ise Süper Lig topçusu olarak bilindiği ve bir zamanların 1984 ruhu ilk profesyonel takımının unutulmayacak bir karede bir araya geldiler.

İnternet Gazetesi “bulancakhaber.com.tr” olarak Sosyal Medya alanında paylaşılan bu fotoğraf karesini tarihe bir yolculuk adına haber yapıyoruz. Bizler birbirinden değerli Bulancaklı gençleri unutmayacağız.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.