GÜZEL GÜNLERİN HABERCİSİ İADE ZİYARET

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, ilçenin ve bölgenin ekonomik lokomotifi olan sanayi esnafını ziyaret ederek önemli bir adım attı.

GÜZEL GÜNLERİN HABERCİSİ İADE ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 342 views

Son günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçenin nabzını tutan Başkan Sıbıç, Yakup Zere Sanayi Sitesi Başkanı Tuncay Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, son günlerde ilçede hareketlilik yaratan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerden biri de Yakup Zere Sanayi Sitesi Başkanı Tuncay Akın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek oldu. Belediye başkanının esnafı birebir ziyaret etmesi, ilçenin nabzını tutmak ve esnafın sorunlarını dinlemek adına önemli bir adım olarak karşımıza çıktı.

Bu samimi ziyaret objektiflere de yansıdı. Başkan Sıbıç ve Sanayi Sitesi yönetimi arasında karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleşirken, ilerideki günler için umut verici projelerin de gündeme geldiği belirtiliyor. İlçenin ekonomik ve sosyal yönden ileriye taşınması adına yapılan bu görüşmeler, yerel esnafın da beklentilerini ve önerilerini netleştirecek nitelikte geçti.

Necmi Sıbıç’ın sanayi esnafı ziyaretleri, Bulancak’ın geleceği adına umut verici. Yerel yönetimin aktif katılımıyla ilçenin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımların getirilmesi, halkın da desteğini arkasına alarak ileride daha güzel günlerin müjdecisi olabilir. Gözler, gelişmelerin ve projelerin hızla hayata geçirileceği ileriki günlerde olacak gibi görünüyor.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.