HAMİT KARAOĞLANOĞLU’NDAN SELDA KONYA’YA TAM DESTEK.

Bulancak’ın önde gelen esnaflarından Hamit Karaoğlanoğlu, Selda Konya’ya tam destek veriyor!

HAMİT KARAOĞLANOĞLU’NDAN SELDA KONYA’YA TAM DESTEK.
Yayınlanma: Güncelleme: 409 views

Bulancak’ın sevilen esnaflarından Hamit Karaoğlanoğlu, İYİ Parti’nin Bulancak Belediye Başkan adayı Selda Konya’ya tam destek verdiğini açıkladı.

Konya ile gerçekleştirdiği görüşmede, seçim süreci hakkında istişarelerde bulunan Karaoğlanoğlu, kendisi ve değerli eşinin seçimlerde tam destek vereceklerini beyan etti.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Karaoğlanoğlu, “Selda Hanım’ın Bulancak için yapacaklarına inanıyoruz. Vizyonu, tecrübesi ve samimiyetiyle Bulancak’a yeni bir soluk getireceğine inancımız tam. Bu nedenle kendisi ve eşine seçimlerde tam destek vereceğimizi belirtmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan adayı Selda Konya ise Hamit Karaoğlanoğlu’nun destek açıklamasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Bulancak’ın değerli esnaflarının ve vatandaşlarının desteğiyle birlikte, şeffaf, adil ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla Bulancak’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağız. Hamit Bey’in ve tüm destekçilerimizin desteğiyle, Bulancak’a güzel günlerin kapılarını aralayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan seçim sürecinde Bulancaklılar, Selda Konya’nın adaylığının şehre olumlu katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtiler.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.