HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Fatih Çağlayan, 455 ORTAKLARINDAN, 370 ORTAĞININ KERDİ KULLANDI belirtti.  

HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLÜYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 228 views

Başkan Çağlayan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bu gün 15 Nisan 2023 Genel Kurulumuzun üzerinden tam üç ay geçti. 15 ocak 2023 tarihinde yaptığımız genel kurulun da bizleri bağrına basan esnaf ve sanatkarlarımızın destekleriyle yönetime seçilen arkadaşlarımla birlikte kollarını sıvayarak esnafımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye başladık. Ortaklarımızın yüzünün güldüğünü görmek bizlere daha çok çalışma azmi veriyor. 3 esnafımızın destek kredisi ile iş yerini almasını, 2 esnafımızın sıfır araç kredisi ile araçlarını alması bizleri gururlandırmıştır.

 

 

Halk bankasına istihbarata yazılan 455 ortaktan 370 ortağın kredisi kullandırılmıştır. Halen elimizde ki yoğunluktan dolayı 220 kredi müracaatı değerlendirme aşamasında beklemektedir.

 

3 aylık süreçte 115 milyon lira kredi kullandırılmıştır. 70 Milyon lira olarak devraldığımız plasmanımızı 160 Milyon liraya çıkartmayı başardık. Bu başarıda yönetim kurulu ve çalışma arkadaşlarımıza şahsım adına teşekkür ediyorum. Amacımız kooperatif olarak ortaklarımızın yanında olmak ve sizlerin güvenine layık olmak. Hep birlikte sağlıklı huzurlu bol kazançlı nice yıllarınız olması dileklerimizle” ifadelerine yer verdi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.