HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR. “ELMASIM DONDURMA” 

Yazın Dondurma, Kışın ’da salep keyfini “ELMASIM DONDURMA”  da çıkaran Yaşar ailesi, hiçbir başarının tesadüf olmadığını salep içerek hafta sonu çıkardılar.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR. “ELMASIM DONDURMA” 
Yayınlanma: Güncelleme: 363 views

Her kış döneminde haber yaptığımız sıcak içeceklerin içinde vazgeçilmez kışın sıcak içeceği “SALEP”, “ELMASIM DONDURMA” da satışa başladı.

 

 

İlçemizin damat lezzet durağı olarak gösterilen “ELMASIM DONDURMA”  kış mevsiminin en tatlı ve en sıcak bol tarçınlı içeceği Salep satışlarına başladığı bulancakhaber.com.tr’nin objektiflerine yansıdı.

 

 

Elmasım Dondurma işletme sahibi Evren Aşar, tamamen çevre köylerden özel olarak toplanan sütlerden hiçbir karışım yapmadan hazırlanan özel salep, özel makinesi ile bölge halkına sunulduğunu açıkladı. Özel salep makinesinde her daim sıcak satışı yapılan ve özellikle bol tarçınla içilmesi tavsiye edilen keyifli bir kış içeceği olarak belirtildi.

 

 

Misafirlerinizle buluşacağınız nesih bir ortamda farklı lezzetli tatlarla buluşacağınız bir nokta olarak gösterilen Elmasım Dondurma da objektiflerimize TRT Bulancak Yurt Muhabiri Temsilcisi, BULANCAK HABER TV ve bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet yaşar ve kızı Lidya Yaşar takıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.