HOŞ GELDİN MELİKE ÜNVER ÖĞRETMENİM

Melike Ünver Bulancak 19 Eylül Kız Meslek Lisesine Müdür olarak atandı.

HOŞ GELDİN MELİKE ÜNVER ÖĞRETMENİM
Yayınlanma: Güncelleme: 779 views

Daha önce ki yıllarda Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde Ücretli Usta Öğretici olarak görev yapan, Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi, Giyim Üretimi ve Eğitimi Ana Sanat dalında tamamlayarak, Ankara’da tekstil sektöründe bir süre modelist-stilist olarak çalışan Ünver tekrar Bulancak’a gelmesi büyük heyecan yaşattı.

1992 yılında öğretmen olarak Diyarbakır- Bismil ilçesine atanarak, Kız Meslek Lisesinde görev yapan daha sonra Trabzon-Tonya’da, yine Kız Meslek Lisesinde öğretmenlik mesleğine devam eden, Trabzon Vakfıkebir Gülbahar Hatun Kız Meslek Lisesi Müdür olarak atanan Ünver, eşinin İzmir’e tayin olması nedeniyle göreve başlamadan eş durumu ile İzmir’e atanmıştı.

İzmir 100. Yıl Olgunlaşma Enstitüsü’nde Öğretmen olarak görev yapan, 1998 yılında eş durumu ile Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne öğretmen olarak atanan, 1999 yılında Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Ünver 2011 yılında yapılan yönetici yer değişikliği-rotasyonu doğrultusunda 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.  Melike Ünver burada 3 yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2014 yılında Giresun Espiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevini üstlenen 2 dönem bu görevi sürdüren Melike Ünver yeniden atama ve yer değiştirme yönetmeliği kapsamında 02 Ağustos 2023 tarihinde Espiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Bulancak ilçesi 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür olarak görevine atandı.

Evli ve bir kız, bir erkek iki çocuk annesi Melike Ünver mesleğini yıllar önce Müdür yardımcısı olarak yaptığı okula bu sefer Müdür olarak atanması ve mesleğinin en verimli yıllarında tekrar Bulancak’ta olmanın huzuru ve mutluluğunu içinde olduğu belirtildi.

Sosyal medya alanında canlı yayın yapan BULANCAK HABER ve İnternet gazetesi bulancakhaber.com Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar olarak başarılarının devamını diler, mesleğinin en verimli yıllarında İlçemize ve Bölgemize nice geleceğin güzel mutlu ve başarılı öğrencilerin yetiştirilmesinde başarılar dileriz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.