İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDECEK KIYAFETLER GELİR OLARAK TÜGVA’YA MI GİDİYOR.

Kumbaralara bırakılan ürünleri Bulancak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) mı yönetiyor dedirtti.   

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDECEK KIYAFETLER GELİR OLARAK TÜGVA’YA MI GİDİYOR.
Yayınlanma: Güncelleme: 193 views

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) iddialara göre yasal olmadığı halde yetkisi olmadan kimsesiz ve ihtiyaç sahipleri için belirli kıyafet bırakılan giysi kumbaralardan Bulancak ilçemizde de belirli noktalarında yer aldığı objektiflerimize yansıdı.

 

Özellikle deprem felaketinden sonra gündeme gelen ve bu konuda adeta ticaret alanı oluşan kimsesiz ve ihtiyaç sahipleri için belirli kıyafet bırakılan giysi kumbaralardan Bulancak nasıl faydalanıyor.

 

 

Bu kumbaraların Bulancak belediyesi adı altında olması sebebiyle birçok kişi bölgemizde ki çocuklara yardım yapıyoruz düşüncesinde kumbaralara bırakılan ürünleri Bulancak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) mı yönetiyor dedirtti.

 

 

Bu konuda Bulancak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Başkanını basın toplantısı veya basın açıklaması yapmaya davet ediyoruz.

 

 

 

Öte yandan geri dönüşüm firmaları, kıyafetlerin toplanması, geri dönüşümü gibi bütün işlemeleri kendi elemanları aracılığıyla yaparak elde edilen gelirlerden belli oranda Bulancak Türkiye Gençlik Vakfı’na (TÜGVA) ne kadar kazanç elde ettiği merak konusu oldu.

 

 

 

 Kaynak:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ihtiyac-sahiplerine-gidecek-gelir-bilal-erdoganin-kurucusu-oldugu-tugvaya-akacak-hayir-kurumu-degil-ama-yapilan-yasalmis-468601h.htm

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.