İLK GÜN KONULMUŞ GİBİ ŞEHİRDE BÜYÜK HEYECAN VE COŞKU YAŞATTI.

Gençlik Yürüyüşü ve İlk Resmi Atatürk Büstü Cumhuriyet Meydanında coşkuyla karşılandı.

İLK GÜN KONULMUŞ GİBİ ŞEHİRDE BÜYÜK HEYECAN VE COŞKU YAŞATTI.
Yayınlanma: Güncelleme: 102 views

Şehrin gençleri, Cumhuriyet Meydanı’nda tarihi bir anın tanıklarına şahitlik ettiler. Bugün gerçekleşen gençlik yürüyüşü, Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Meydanı’na yerleştirilen ilk resmi büstünün açılışına tanıklık etti.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, gençlerle birlikte, günün hatırasını ölümsüzleştirdi. Coşkulu kalabalığın önünde, gençler arasında yer alarak, büstün resmi görüntüsünü ilk resmi kutlama olarak objektiflere sundu. Bu an, şehrin tarihinde bir dönüm noktası olarak kaydedilirken, gençlerin Atatürk’e olan sevgi ve saygısı bir kez daha gözler önüne serildi.

 

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen bu özel etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan, “Bugün, biz gençlerimize, Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Meydanı’nda olması gerektiği yerde bölgemize sunmanın ve armağan etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu büst, gelecek nesillere Atatürk’ün fikirleri ve ilkeleriyle ilgili ilham verici bir anı olarak kalacak. Gençlerimizin bu önemli anı yaşamasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gençlik yürüyüşü ve yeni yerine getirilen Atatürk büstünün ilk gün konulmuş gibi şehirde büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı. Katılımcılar, bu anı ölümsüzleştirmek için Atatürk büstü önünde hatıra fotoğrafları çektirdiler.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.