İYİ PARTİ GİRESUN HEYETİ’NDEN ENVER YILMAZ’A ZİYARET

Piraziz İyi Parti ilçe yeni yönetim listesini sundu.

 

İYİ PARTİ GİRESUN HEYETİ’NDEN ENVER YILMAZ’A ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 123 views

İYİ Parti Giresun teşkilatı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz, Piraziz İlçe Başkanı Onur Köse, İlçe Kadın Politikalar Başkanı Serpil Tönel ve Yönetim Kurulu Üyesi Eda Karaahmet Köse katıldı.

Piraziz İYİ Parti’nin yeni listesi tanıtıldı. Karşılıklı hoş sohbet ve bilgilendirme toplantısının ardından Piraziz İYİ Parti’nin yeni yönetim listesi Enver Yılmaz’a sunuldu. Yılmaz, yerel teşkilatın yeni yönetimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak başarı dileklerinde bulundu. Giresun İYİ Parti heyeti, yerel siyasetin güçlenmesi adına atılacak adımları ve Piraziz’de planlanan projeleri Yılmaz ile paylaştı.

Heyete TBMM’de misafirperver karşılama. Ankara’daki ziyaretin devamında, heyet TBMM’de İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Fatih Kılıç tarafından da misafir edildi. Burada gerçekleşen görüşmelerde, yerel teşkilatın genel merkez ile olan iş birliğinin daha da güçlendirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.