KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SAYGIYLA SUNULUR.

Kamuoyu Açıklaması

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SAYGIYLA SUNULUR.
Yayınlanma: Güncelleme: 10 views

Bugün, kulüp çalışanlarımız tarafından gündelik işlerde kullanılmakta olan ve Giresunsporumuzun öz malı durumundaki 3 adet binek araç, kendi menfaatini bir şehrin takımından daha üstün gören sözde antrenör Ercan Gezgin tarafından kolluk kuvvetleri marifetiyle bağlanarak yedi emin otoparkına çektirilmiştir.

Kolluk kuvvetlerinin kulübe gelmesi üzerine yönetim kurulumuz tarafından bu menfur hadisenin bir an önce çözülmesi adına şahıs ile iletişime geçilmiş, aldıkları cevap ise “Alacağımdan bir kuruş bile aşağıya inmem. Yapacak bir şey yok.” olmuştur. Geçtiğimiz günlerde görülmeye başlanan Giresunspor davasında aynı zamanda “sanık” sıfatı ile yargılanan bu şahıs, kendine yakışanı yaparak Giresunspor’a manevi olarak zarar verme yolunu seçmiştir.

Öte yandan şahsın şu an görev yaptığı Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Batlamaspor yönetimine durum iletilmiş, daha önce yıllarca ekmek yediği Giresunspor Kulübü’nün önünde tüm ısrar, uyarı ve uzlaşı tekliflerine rağmen saatlerce kolluk kuvvetlerini tutmak ve araçlarını bağlatmak suretiyle zarar veren sözde antrenörün kulüplerinin herhangi bir kademesinde görev almasının dahi sakıncalı olduğu, bugün yaşanan hadisenin gelecekte kendi başlarına da gelebileceği anlatılmış ancak Batlamaspor yönetimi böyle bir “haine” para kazandırmaya devam etme yolunu tercih ederek bu Giresunspor haininden yana tavır almıştır.

Giresunsporumuzun içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreç, düşürüldüğü borç batağı herkesin malumudur. Bu şartlar altında Giresunumuzu en iyi şekilde temsil etmek için mücadele eden yönetim kurulumuz ve takımımız, maalesef sadece sahadaki rakipleri ile değil saha dışında da tüm olumsuz etkenlerle ve düşmanlarla mücadele etmektedir. Hal böyleyken Ercan Gezgin isimli “Giresunspor haini”nin kulübümüze karşı gerçekleştirdiği bu hasmane tutumun takdirini camiamıza ve taraftarımıza bırakıyor, Giresunspor’a gerçekleştirilen bu tür hareketlerin yönetim kurulumuz tarafından dikkatle not edildiğini belirtmek istiyoruz.

Giresunspor, kurulduğu günden bu yana kendisine karşı birçok kötülük yapılmış ancak bu kulüp kendisine karşı yapılan her hareketten sonra yoluna daha da güçlenerek devam etmiştir. Bizim için aslolan Çotanak Arma’nın kendisidir. Paranın ve maddi kazancın esiri olmuş, değer yargıları duruma, zamana ve maddiyata göre farklılık gösteren bu tip küçük adamların esamesi dahi okunmayacakken Giresunspor ilelebet ayakta kalacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Giresunspor Yönetim Kurulu

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.