KARABURUN HALKI AVCI’YI MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTİYOR.

İSKELE SANCAK BURASI BULANCAK

KARABURUN HALKI AVCI’YI MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTİYOR.
Yayınlanma: Güncelleme: 494 views

Avcı ailesi; BULANCAK İSKELESİ’NDE

İzmir Karaburun ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı ve aynı zamanda Grand Hotel Avcı Otel’in sahibi Adem Avcı Bulancak İskelesi’nde ailesi ile birlikte bulancakhaber.com.tr objektiflerine yansıdı.

 

 

İSKELE SANCAK BURASI BULANCAK

Bulancaklı halkın günün ilk saatlerinden itibaren gecenin geç saatlerine kadar gün içinde mutlaka en az bir defa uğradığı o meşhur Bulancak İskelesi’nin hafta sonu hem siyaset hem de iş dünyasının tanınan ismi, İzmir Karaburun İlçesi’nde siyaset ve turizm de bölge halkının sevilen yanıyla tanınan Adem Avcı ve ailesi Bulancak İskelesinde görüldü.

 

 

bulancakhaber.com.tr yayın sahibi Mehmet Yaşar’ın mahalle arkadaşı Adem Avcı eşi Ayşe Avcı, çocukları Buğra Berk Avcı, Deniz Avcı ve babaanneleri Nebahat Avcı ile görüntülendiler.

Bulancak İskelesi’nin gün içinde sadece insanlar değil bölgenin sokak hayvanlarının da adeta tur attığı esnada çocukları Buğra Berk ve Deniz’in Avcı’nın hayvan sevgisine tanık olduk.

 

 

Bulancak İskelesi’nde doğa harikası günün batışı ve günün doğuşunun denize üstünde görülen eşsiz Karadeniz gök ve deniz mavisinin buluştuğu yerde BULANCAK HABER ve bulancakhaber.com.tr yayın sahibi Mehmet Yaşar, İzmir Karaburun ilçesi AKP İlçe Başkanı ve aynı zamanda Grand Hotel Avcı Otel’in sahibi Adem Avcı ile ailesinin yaz aylarını aratmayacak güzel bir havada karşılıklı hoş sohbet etmesi objektiflerimize yansıdı.

 

 

KARABURUN HALKI ADEM AVCI’YI MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTİYOR.

Öte yandan edindiğimiz bilgiler ışığında ise, İzmir Karaburun İlçe halkının Bulancaklı siyaset ve iş insanı Adem Avcı’yı Milletvekili olarak görmek istediklerini yüksek sesle dillendirdiklerini öğrenildi. Böylesi kendisini seven Karaburun halkının isteğini bizde görmek istediğimizi belirterek Adem Avcı’ya başarılar diliyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.