KAYMAKAM KOÇ, “TARIM İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARI BİZE EMANET”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bulancak İlçe kaymakamı Ünal Koç’u İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut,

KAYMAKAM KOÇ, “TARIM İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARI BİZE EMANET”
Yayınlanma: Güncelleme: 183 views

Kaymakamımız Sayın Ünal KOÇ; Çocuk işçiliğinin önlenmesi kapsamında, fındık işçiliği için ilçemize gelen misafir ailelerimizin çocuklarına yönelik Güzelyalı Okulumuzda Çalışma Bakanlığı, Pikola Derneği ve ilçemizdeki paydaş kurumlarımızla; sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif alanda programlar düzenlenmektedir.

 

Bulancak Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi tarafından çocuklarımıza yönelik olarak düzenlen etkinliğe katılarak, çocuklarımızı ziyaret etti.

 

Üç yıldır ilçemize gelen tarım işçisi ailelerin çocukları Güzelyalı İlkokulumuzda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam ediyor. Bulancak Güzelyalı okulunda bu öğrencilerimiz için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından kurslar açılmakta, öğretmen görevlendirilmekte. Öğrencilerin bulunduğu köylerden taşınması Pikola Derneği tarafından yapılmakta.

 

Ayrıca öğrencilere, kırtasiye yardımı yapılmakta, sabah kahvaltısı ve öğle yemeği verilmektedir.

Bu kapsamda Bulancak İlçe kaymakamı Ünal Koç, öğrenciler için gerekli desteği her zaman vermekte olup Eğitim ve öğretim ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü sorumluluğunda bu çalışmaların kontrolünde bir şekilde devam ettiği vurgulandı.

 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bulancak İlçe kaymakamı Ünal Koç’u İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, kurum amirleri ve ilçe basın mensupları ile birlikte öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verildiği objektiflere böyle yansıdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.