KAYMAKAM KOÇ’TAN ANLAMLI ZİYARET

Bulancak ilçemizin eğitim ve öğretim yılının sorunsuz bir şekilde tamamlaması için yakın takipçisi olacakları görüldü.

KAYMAKAM KOÇ’TAN ANLAMLI ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 152 views

Giresun Bulancak İlçe Kaymakamı 24 Kasım Öğretmenler günü öncesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldığımız günlerin ilk anlarında Bulancak kaymakamı Ünal Koç deprem bölgesine giderek uzun süre orada yaraları sarmak adına çapa göstermişti.

Böylesi bir dönemde İdealist ve okulunda her bir işi kendisinin yaptığını bildiğimiz,  hatta o dönemlerde ilçede ki okullara dezenfekten makinesini bizzat kendisinin yaptığını öğrendiğimiz Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa Gündoğdu ve yine kendisinin o dönemde bulunduğu okulda yardımcısı olan aynı okula tayin olan Okul Müdürü Yardımcısı Güray Türker 24 Kasım öncesi ziyaretin kendilerini mutlu ettiği objektiflere böyle yansıdı.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, zaman içinde genel olarak tüm okullarımızda böylesi ziyaretlerin devam edeceği ve ilçemizin eğitim ve öğretim yılının sorunsuz bir şekilde tamamlaması için yakın takipçisi olacakları görüldü.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.