KAYMAKAM ÜNAL KOÇ, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Sizlerin başarısı, bizler için büyük bir gurur kaynağı. Hepinize mutlu bir tatil diliyorum

KAYMAKAM ÜNAL KOÇ, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Yayınlanma: Güncelleme: 151 views

Karne dağıtım törenine katılan Koç, öğrencilerle sohbet edip onlara mutlu tatiller diledi. Programa ayrıca Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak Başsavcı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Yunus Emre İlkokulu Müdürü de katıldı.

Kaymakam Ünal Koç, törende öğrencilerin başarılarını tebrik etti ve onların mutluluğunu paylaştı. Öğrencilerle birebir sohbet eden Koç, onların eğitim hayatları ve gelecek planları hakkında bilgi aldı. Öğrencilere hitap eden Koç, “Sizlerin başarısı, bizler için büyük bir gurur kaynağı. Hepinize mutlu bir tatil diliyorum,” dedi.

Programda Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da kısa bir konuşma yaparak, “Öğrencilerimizin her biri bizim geleceğimizdir. Başarılarınızın devamını diliyorum ve sizlere iyi tatiller diliyorum,” dedi.

Bulancak Başsavcı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut da törende hazır bulundular. Her biri öğrencilerle yakından ilgilenerek onların karne sevincini paylaştı.

Yunus Emre İlkokulu Müdürü de programda öğrencilerine yönelik bir konuşma yaparak, onların yıl boyunca gösterdikleri çabaları ve başarıları için teşekkür etti.

Törenin ardından Kaymakam Ünal Koç, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı ve onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Öğrencilerle sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbetlerin ardından, protokol üyeleri öğrencilere iyi tatiller dileklerini ileterek okuldan ayrıldılar.

Kaymakam Ünal Koç’un bu anlamlı ziyareti, öğrencilere ve öğretmenlere moral kaynağı oldu. Öğrenciler, tatilin tadını çıkarırken, yeni eğitim dönemine daha büyük bir motivasyonla başlayacaklarını belirttiler.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.