KAYMAKAM YERLİKAYA AKPINAR’DAN ÇOCUKLARIMIZA ÖZEL İLGİ

Başarılı olan öğrencileri kaymakamlık makamında kabul etti.

KAYMAKAM YERLİKAYA AKPINAR’DAN ÇOCUKLARIMIZA ÖZEL İLGİ
Yayınlanma: Güncelleme: 458 views

Giresun Piraziz kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar, Wushu Kung Fu Ordu İl Birinciliği seçmelerinde Giresun İl birincisi olan ilçemiz Eren Ömer Hekim İlkokulu 1. sınıf öğrencisi İrfan Fırat Özdemir’i kaymakamlık makamında kabul etti.

 

 

Minik sporcumuzu, ailesini ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eden Kaymakam Yerlikaya Akpınar, bundan sonraki müsabakalarında kendisine başarılar dilediği öğrenildi.

Kaymakamlık makamında yapılan ziyarete, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Eren Ömer Hekim İlkokulu Müdürü Yalçın Aygüneş ve öğrencimizin babası Tuğrul Özdemir de hazır bulundular.

 

 

 

 

Öte yandan 05-07.06.2023 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılan ‘’Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası’nda Otistik Yıldız Erkekler 1500 Metre Türkiye 3.sü olan Berke Varol ailesi ve öğretmenleri aynı şekilde Kaymakam Keban Yerlikaya Akpınar’ı makamında ziyaret ettiler.

 

 

Kaymakam Yerlikaya Akpınar başarılı olan Berke’yi tebrik ederek hediye takdim etti.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.