KAYMAKAMI KOÇ, ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Öğrenciler, Kaymakam Ünal Koç’un ziyaretinden memnuniyetle ayrıldı.

KAYMAKAMI KOÇ, ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU
Yayınlanma: Güncelleme: 214 views

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Koç, çocuklarla bir araya gelerek onlara iyi tatiller diledi.

 

Bulancak ilçesindeki okulları gezen Kaymakam Ünal Koç, öğrencilerle sıcak bir buluşma gerçekleştirdi. Çocukların karne heyecanına ortak olan Koç, öğrencilere başarılar dileyerek tatil sürecinde güzel zaman geçirmelerini temenni etti.

 

 

Öğrenciler, Kaymakam Ünal Koç’un ziyaretinden memnuniyetle ayrıldı. Koç’un samimi yaklaşımı, çocukların yüzlerine tebessüm getirdi.

Koç, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin emekleri ve başarıları bizleri gururlandırıyor. Tatilin tadını çıkarmalarını ve dinlenmelerini diliyorum. Yeni dönemde de başarılarının devamını bekliyoruz” dedi.

 

 

Veliler de Kaymakam Koç’un öğrencilere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, çocuklarıyla birlikte hoş bir anı biriktirdiklerini ifade ettiler.

Bu etkinlik, ilçede yöneticilerin öğrencilere olan desteklerini vurgulayarak, toplum ile yönetim arasındaki bağı güçlendirdi.

Törene Kaymakamımız Sayın  Ünal Koç, Belediye  Başkanı  Vekili Sayın Emrullah  Guguk, İlçe Jandarma  Komutanı  Sayın Ersin  Erkut, İlçe Emniyet  Müdürü  Sayın Mustafa Tozlu, İlçe  Milli  Eğitim  Müdürümüz Sayın Şenel  Bulut ve değerli basın mensuplarımız katıldı.

 

 

Bu vesile ile birlikte interaktif yayın yapan BULANCAK HABER canlı yayın ve İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “Sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz” dedi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.