KERASUSSPOR’DAN SPOR YORUMCUSUNA ANLAMLI ZİYARET

Gençlerimizi, evlatlarımızı her türlü kötü alışkanlıklardan korumak onlara bilinçli ve sağlıklı spor yaptırmak…

KERASUSSPOR’DAN SPOR YORUMCUSUNA ANLAMLI ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 437 views

Yeni kurulan ve lacivert-siyah renkler ile mücadele eden spor camiasının yeni ismi ve yüzü Kerasusspor yöneticileri Giresun ve Bulancak’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Giresun ve Bulancak’ta gerçekleştirdikleri ziyaretler arasında en önemli ve en anlamlı olanı ise Bulancak Haber ve Ajans 28 Maç Yorumcusu Yunus Akdaş’ın evinde yaptıkları ziyaret oldukça samimi ve bir o kadar da anlamlı olduğu objektiflere böyle yansıdı.

 

 

Kerasusspor Başkanı Gökmen Azder, Başkan Yardımcısı Okan Yonkuç ve Kulüp Saymanı Yunus Ünlü ‘nün kulüp forması ile Yunus Akdaş’ı evinde ziyaret ederek objektiflerimizin karşına geçtiler. Ziyarete Bulancak Haber- Ajans 28 Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’da katıldı.

 

 

Kerasusspor Başkanı Gökmen Azder, Başkan Yardımcısı Okan Yonkuç ve Kulüp Saymanı Yunus Ünlü ’nün ortaklaşa yaptıkları açıklamada “Gençlerimizi, evlatlarımızı her türlü kötü alışkanlıklardan korumak onlara bilinçli ve sağlıklı spor yaptırmak, topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak gayesiyle kurulduk. İlk planda başta futbol, basketbol ve vücut geliştirme spor dallarında faaliyet göstereceğiz” dediler.

 

Giresunspor Yorumcusu Yunus Akdaş’ın ziyaretinden sonra Kulüp yetkilileri Bulancak Haber- Ajans 28 Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’da günün anısına BULANCAK HABER yazılı formayı hediye ederek ziyaretlerini tamamladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.