KIYMETLİ BULANCAKLI HEMŞEHRİLERİM

Allah’ın izni, partimizin teveccühü ve sizlerin desteği ile Bulancak ilçemize hizmet kervanına katılmak istiyorum.

KIYMETLİ BULANCAKLI HEMŞEHRİLERİM
Yayınlanma: Güncelleme: 214 views

Birol Aktay sosyal medya alanında paylaştığı aday adaylığını siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunarız.

Aktay’ın yaptığı açıklamada;

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde yıllarca yönetiminde yer aldığım AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Adaylığı için ‘bende varım’ diyerek yola çıktım.

Allah’ın izni, partimizin teveccühü ve sizlerin desteği ile Bulancak ilçemize hizmet kervanına katılmak istiyorum. Bu şehrin hem sosyal hem de ekonomik her kademesinde görev alan bir kardeşiniz olarak Atalarımızdan devraldığımız neredeyse asırlık esnaflığımızla bugünlere kadar sizlerle hep birlikte olup iyi ve kötü günlerimizde birbirimize destek olmaya çalıştık.

Sizlerle birlikte gerek siyaset gündemi gerek ekonomi ve gerekse memleket meselelerinde hep iç içe olarak fikirler yürüterek çözümler ürettik ve zaman zaman bunu ilgili mecralarda paylaştık.

Gerek yakın çevrem, gerekse de şimdiye kadar birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımın ısrar ve teveccühü ile şimdiye kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi Bulancak için ‘Belediye Başkanlığı’nda’ kullanmak, mevcut belediye başkanımızın yaptığı sayısız hizmetleri çeşitlendirilerek daha iyi noktalara taşımak için, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bulancak Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınıza çıkma niyetindeyim.

Çok değerli desteklerinizin talep karıyım. Aldığım bu kararın öncelikle ilçemiz Bulancak, sonra şahsım için hayırlara vesile olmasını cenabı ALLAH’tan niyaz ederim.

Tüm Bulancaklı hemşehrilerime huzurlu günler dilerim.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.