KOÇ, “ŞAMPİYON EVİNE HOŞ GELDİN”

“DÜNYA YÜZÜNDE GÖRDÜĞÜMÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR”

KOÇ, “ŞAMPİYON EVİNE HOŞ GELDİN”
Yayınlanma: Güncelleme: 201 views

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bilek güreşinde, Dünya Şampiyonu olan Giresun başta olmak üzere ilçemizin ve bölgemizin gururu Deva Dübüş’ü makamında ağırlayıp tebrik etti.

 

 

Sevinç ve gururu Zafer bayramında bizleri yaşatan Milli Sporcumuzu havaalanında coşkulu bir şekilde sevgi seli ve çiçeklerle karşılamanın hemen ardın Bulancak ilçe Kaymakamı Ünal Koç, “HOŞ GELDİN ŞAMPİYON” dedi.

 

Kazakistan’ın Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Milli Takımımızda yer alan ve 15 Yaş Kızlar kategorisinde, 45 Kg Sol Kolda Dünya İkincisi, Sağ Kolda Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Deva Dübüş, Atatürk’ün izinde…

 

Zafer, “ZAFER BENİMDİR” diyebilenindir, başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda “BAŞARDIM” diyebilenindir” Mustafa Kemal ATATÜRK.

 

İşte tamda bu duygu içerisinde kadınlarımızın her dalda başarılı olduğu ilçemiz Bulancak’ta mesleğinde başarılı olan kadın esnaflarımızı Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç’un ziyaret etmesi objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk,

“DÜNYA YÜZÜNDE GÖRDÜĞÜMÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR”

sözleriyle, toplum içinde kadınlara verdiği önemi her fırsatta dile getiriyordu. Gerçekleştirdiği reformlarla Türk kadınlarının hakları teslim etti, öyle ki birçok Avrupa ülkesinden önce kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesini sağladı.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.