KULÜP BAŞKANI CAMADAN VEFAT ETTİ.

Giresun Görele İlçesi’nden,  Görelespor Başkanlığı görevini yürüten Engin Camadan’ın elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiler doğrultusunda Görelespor’ un yeni Başkanı Engin Camadan İstanbul’dan Görele’ye dönerken Çankırı..

KULÜP BAŞKANI CAMADAN VEFAT ETTİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 240 views

Giresun Görele İlçesi’nden,  Görelespor Başkanlığı görevini yürüten Engin Camadan’ın elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiler doğrultusunda Görelespor’ un yeni Başkanı Engin Camadan İstanbul’dan Görele’ye dönerken Çankırı Ilgaz mevkiinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Öte yandan Engin Camadan’ın geçirdiği kazada aracın içinde bulunan Akın Ege’nin de ağır yaralandığı edinilen bilgiler ışığında. Ege’nin kaza sonrası hemen Çankırı Devlet Hastanesi ne kaldırıldığı durumunun şu anda yoğun bakımda tutulduğu bilgisine ulaşıldı.

 

BULANCAK HABER ve bulancakhaber.com.tr Camadan ailesine başsağlığı diler, yoğun bakımda tedavisi suren Akın Ege’ye acil şifalar dileriz.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.