KUZEY’İN ESİNTİSİ PİKOLA TUR; URFA’DA

Pikola Tur Giresun’u Urfa’da tanıtıyor

KUZEY’İN ESİNTİSİ PİKOLA TUR; URFA’DA
Yayınlanma: Güncelleme: 451 views

Dünyanın önde gelen turizm firmaları Büyükşehir Belediyesi’nin 1-2 Eylül tarihleri arasında organize edeceği 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm buluşmalarında bir araya geldiler.

Giresun’un yerel Acentası165 firma arasında Karadeniz’den tek firma olduğu öğrenildi. Pikola Tur Giresun’u Urfa’da tanıtıyor.

Türk Hava Yolları Sponsorluğunda, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Malezya, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Rusya ve Almanya’dan Turizm ve Seyahat Yazarı ile yabancı Influencerler’in katılacağı Kültür ve Turizm buluşmalarında Türk Hava Yolları, TÜRSAB, TÜROB, TÜREB ve Türkiye genelindeki Belediyeler, Acenteler, Oteller olmak üzere stant kuruldu.

Dünyanın en eski ve sağlıklı Şanlıurfa Mutfağı üzerine Dr. Ender Saraç, Ramazan Bingöl ve Ömür Akkor söyleşilerinin yanı sıra Workshop ve Gastronomi etkinlikleri düzenlenen programda Giresun’u temsil eden Pikola Tur adeta gururumuz oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.