MEHMET AKİF ERSOY’U RAHMET VE SAYGIYLA ANILDI 

Mehmet Akif Ersoy’un 103. Yılında Anma Programı Bulancak Fen Lisesi’nde gerçekleştirildi.

MEHMET AKİF ERSOY’U RAHMET VE SAYGIYLA ANILDI 
Yayınlanma: Güncelleme: 111 views

Bugün, ünlü şair ve milli mücadele kahramanı Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 103. yılında anma programları düzenlendi. Türkiye genelinde birçok etkinlikle anılan Ersoy, Bulancak Fen Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen programlarla anıldı.

Şair ve milli mücadele kahramanı Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, eserleri ve milli mücadeleye katkıları konuşuldu. Programa katılanlar, Ersoy’un vatan sevgisi ve milli duygulara yaptığı vurguların önemini vurgulayarak, onun eserlerinin bugün bile milli birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti.

Mehmet Akif Ersoy’un 103. Yılında Anma Programı’nda ise öğrencilere Ersoy’un eserleri üzerinden milli değerlerin önemi anlatıldı. Öğrenciler, şairin şiirlerini okuyarak, onun vatanseverlik ve milli duygulara olan katkılarını daha yakından tanıma fırsatı buldular. Ayrıca, öğrenciler arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarıyla Mehmet Akif Ersoy’un mirası genç nesillere aktarıldı.

Programa Bulancak kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkan yardımcıları Bahtiyar Hüsem- Selçuk Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Ersin Erkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut,  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Yüksel, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, İlçe Müftüsü Cevat Erişti ve daire amirlerini katıldılar. Bu anlamlı etkinliklerle Mehmet Akif Ersoy’un vatanseverlik ve milli duygulara olan katkıları bir kez daha hatırlandı ve gelecek nesillere aktarıldı.

 

    

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.