MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EROĞLU; GİRESUNSPOR’UMUZA DESTEK VERMELİLER.

Takımımızın süper lige çıkmasında büyük emeği olan önceki dönem Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve Giresunspor yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EROĞLU; GİRESUNSPOR’UMUZA DESTEK VERMELİLER.
Yayınlanma: Güncelleme: 210 views

İyi Parti Milletvekili Aday adayı Abdulkadir Eroğlu bulancakhaber.com.tr İnternet Gazetemize yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Önce ki dönem İyi Parti Giresun İl Başkanı MV. Aday adayı Eroğlu hafta sonu yapılan Giresunspor kongresi hakkında yaptığı açıklamada şunlara değindi.

 

Milletvekili Aday adayı Eroğlu; “Giresunspor kongresinin Giresun için çok önemi vardır. Şahsım İstanbul’da olduğum için kongreye katılamadım. Giresun için çok önemli olan kongrede gördüm ki, şehrimizin belediye başkanı ve milletvekilleri de kongreye ilgi göstermediler. Sayın eski bakanımız bir senedir Giresunspor anlatıyordu. Bekledim ki kongreye gitsin. Çözüm önerilerini iletsin. Şehrin takımına sahip çıksın. Sayın Belediye Başkanı mutlaka orada olmalıydı. Bunları eleştirmek için söylemiyorum. Ama mutlak surette Sayın Belediye Başkanı ve iktidar partisinin Milletvekilleri Giresunspor’umuza destek vermeliler. Şahsım ve partim Giresunspor için elimizden geleni yapacağız. Her türlü destek için yeni seçilen Nahit Ramazan Yamak Başkan’ın yanındayız. Bu vesileyle aday olan arkadaşlara ve seçilen Nahit Ramazan Yamak ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Abdulkadir Eroğlu

İyi Parti önceki dönem İl Başkanı MV. Aday adayı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.