MÜDÜR MAKAM ODASINA BANYO MU YAPTIRIYOR?

En önemlisi de bu yapılan işlerden benim Valimin haberi var mı?

MÜDÜR MAKAM ODASINA BANYO MU YAPTIRIYOR?
Yayınlanma: Güncelleme: 309 views

Giresun kamuoyu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründe yaptırılmak istenen ve eklenti olarak makam odasına banyo yeri yaptırdığı iddiaları ile çalkalanıyor.

 

Tüm illerde olduğu gibi ilimizde de İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü dizayn edilerek güzel bir görünüm kazandı.

Her iki Müdürlüğün yenilenmesinde israfa kaçıldığı ve müdür makam odası yanına dinlenme odası, mutfak, tuvalet ve banyo yaptırdığı iddia ediliyor.

Altyapısı hazırlanan tuvalet ve banyonun bir basın mensubunun olayı Nüfus Müdürlüğü’ndeki işlemleri sırasında sorgulaması üzerine şimdilik askıya alındığı, tuvalet klozetinin ve duşa kabinin depoya kaldırıldığı gelen iddialar arasında.

Diğer bir iddia ise;  bu ek harcamalar için Özel İdareden ek ödenek istediği fakat ödenek talebinin geri çevrilmesi üzerine başka arayışlar içine girildiği yönünde.

Bununla da yetinmeyen ve makam odasının banyonun yanı sıra yanına dinlenme odası, mutfak, tuvalet yaptırılması iddiaları doğru ise kamuoyunun aydınlatılması açısından önem arz etmektedir.

 

ŞİMDİ BİZDE SORUYORUZ?

 

Nüfus Müdürlüğünün yenilenmesi inşaatı ve mobilyaları için bugüne kadar kaç lira harcandı?

 

İddiaya göre kişiye özel olarak yaptırılan dinlenme odası, mutfak ve henüz kullanıma açamadığınız tuvalet ve banyo için kaç lira harcandı?

 

Benim Giresun’da Vali Yardımcıları bile umumi tuvalet kullanırken hangi düşünce ile dinlenme odası tuvalet ve banyo yaptırıyorsunuz?

 

Özel İdareden bu işler için mi ödenek istediniz?

Acaba yapılmakta olan tuvalet ve banyodan personel de yararlanabilecek mi?

 

En önemlisi de bu yapılan işlerden benim Valimin haberi var mı?

 

Bu konunun kamuoyuna aydınlatılmasını istiyoruz.

 

Not: Fotoğraflar gerçek değildir.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.