MUHTAR ADAYI OĞUZHAN ÜNAL’DAN SEÇMENİNE TELEFON TUTACAĞI 

Telefonumuzu daha rahat kullanılması için Aparat

MUHTAR ADAYI OĞUZHAN ÜNAL’DAN SEÇMENİNE TELEFON TUTACAĞI 
Yayınlanma: Güncelleme: 250 views

Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Oğuzhan Ünal, seçmenine Teknoloji, telefonumuzu daha rahat kullanılması için Aparat ve seçim pusulasını birlikte sundu.

Yerel seçim sürecinde yenilikçi bir adım atan muhtar adayları, seçmenlerine daha kolay ve pratik bir oy kullanma deneyimi sunmak için teknolojiyi kullanımını sağlayacak bir sunum gerçekleştirdi.

İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Oğuzhan Ünal, mahalle sınırları içerisinde ki seçmenine sunduğu teknoloji destekli aparatın gerçekten olması gereken bir malzeme olduğunu düşünerek sunduklarını açıkladı.  Seçmenlerin ise bu sunumun memnunluk yarattığı görüldü.

Günümüzde ve yaşantımızın her anında elinde olan telefonumuzu tutacağımız ve bunun sayesinde evinizde veya iş yeriniz de telefonunuzla daha sağlıklı takip ettiğiniz olayları yorulmadan detaylı inceleme fırsatı sunun bir tutacak olarak karşımıza çıktı.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.