MUHTAR ADAYI AKKAYA’DAN ANLAMLI ZİYARET

Muhtar Adayı Ümit Akkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtar arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

MUHTAR ADAYI AKKAYA’DAN ANLAMLI ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 276 views

Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde 19 Ekim 2023 Muhtarlık Günü bir başka kutlandı.

Tam da bu kapsamda Bulancak’ta ilk Muhtar Adaylığını açıklayan ve bu konuda Sosyal Medya alanında canlı yayında adından oldukça söz ettiren Akkaya AVM yönetiminden Ümit Akkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtar arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen İlçe etkinlik programında töreni kenardan izlediğini açıklayan ve önümüzde ki, 19 Ekim 2024’de o etkinliğin içinde yer almak istediğini belirten Akkaya, yola “HALKA HİZMET HAKKA HİZMET” sloganı ile çıktığını bir kez daha açıkladı.

Giresun’un en büyük ilçesi , Bulancak ilçesinin en büyük Mahallesi İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya, arkadaşları Eriklik Köyü Muhtarı Ömral köse, Kuzköy Muhtarı Fikret Kacar ve Büyük Ada Muhtarı Murat Gökali ile birlikte Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Elitemiz’i ziyaret etti. Muhtar Adayı Ümit Akkaya, “ bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlama adına Başkanı ziyaret ettiğini açıkladı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.