MÜJDE DEDİĞİN BÖYLE OLUR.

ONKOLOJİ DOKTORU VE BERABERİNDE 17 DOKTOR GİRESUN’A ATANDI.

MÜJDE DEDİĞİN BÖYLE OLUR.
Yayınlanma: Güncelleme: 1.127 views

Bu bir lütuf değil, olması gereken ama yılan hikâyesine dönen ve sürekli geçici doktor ile giciştirilen Onkoloji doktoru nihayet Giresun’a atandığı müjdesi verildi.

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr ve interaktif canlı yayın yapan BULANCAK HABER’ de sürekli gündemde tuttuğumuz ve haykırdığımız Onkoloji doktorumuz giderildiği müjde niteliğinde sunuldu.

Bu konuda yazılı bir açıklama gönderen Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Ali Temur’un bizlere gönderdiği ve Onkoloji doktoru ile birlikte 18 hekimin atandığı sunumu si değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Ali Temür Giresun Milletvekili Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Basın Bülteni 21.02.2024

“Değerli Basın Mensubu, HASTANELERİMİZİN DOKTOR İHTİYACI 22.02.2024 GÜNÜ GİDERİLİYOR.

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, yaptığı açıklamada Giresun’umuza hizmet noktasında üzerinde önemle durduğumuz alanlardan biri de bilindiği gibi sağlık alanıdır. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA ile yaptığımız görüşmede Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilecek olan 115. dönem hizmet yükümlülüğü kurası kapsamında Giresun genelinde ihtiyaç duyulan branşlarda görev yapmak üzere il genelinde toplam 18 hekimin atanacağı müjdesini verdi.

Başta Eğitim Araştırma Hastanemizin Tıbbi Onkoloji Uzmanı olmak üzere 18 doktorumuz ilimizin hastanelerinde hizmetlerine başlayacaktır. Şimdiden ilimizde göreve başlayacak Hekimlere başarılar diliyorum.

Desteklerini bizlerden esirgemeyen Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca’ya ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr.Celal Şahin’e hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr ve interaktif canlı yayın yapan BULANCAK HABER Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “inanıyorum ki bu Giresun genelinde ihtiyaç duyulan branşlarda görev yapmak üzere il genelinde toplam 18 hekimin atanmasında Giresun Milletvekilleri Elvan Işık Gezmiş, Nazım Elmas, Ertuğrul Gazi Konal ve Ali Temür’ün büyük emekleri olduğunu inanıyor ve bu düşüncede her birine bölgem insanı ve hastalarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.