TCK YASTA. MUSA KAZIM APAYDIN VEFAT ETTİ.

17.Bölge Müdürlüğü Etüt proje Baş Mühendisi ve Bölge Müdür Yardımcısı Musa Kazım Apaydın’ı kaybettik.

TCK YASTA. MUSA KAZIM APAYDIN VEFAT ETTİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 1.053 views

Giresun Bulancak ilçemizin, Kızılot ve Şemsettin Mahallerinin sevilen sayılan değerleri Merhum Ömer Apaydın ve Merhume Fatma Apaydın’ın oğlu Musa Kazım Apaydın vefat etti.

Şengün Apaydın’ın eşi, Profesör Doktor Bedii Berat, Merhum Doktor Tarık Taner Apaydın ve Hilal Apaydın Konyalı’nın biricik babaları Musa Kazım Apaydın’ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Musa Kazım Apaydın’ın gelinleri Prof. Dr. Hülya Apaydın, Prof. Dr. Nurdan Memişoğlu Apaydın ile torunları, Elif Apaydın Uçar, Umar Uçar, Dr. Nur Perim Apaydın Uruç, Erdinç Uçur, İdil Konyalı ve Taner Gökalp Uruç’un dedelerinin vefat haberi büyük üzüntü yaşattı.

Musa Kazım Musa Apaydın’ın cenazesi 28 Şubat 2024 Çarşamba günü İstanbul Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak Cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

17.Bölge Müdürlüğü Etüt proje Baş Mühendisi ve Bölge Müdür Yardımcısı Musa Kazım Apaydın’ı kaybettik. Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü’nün sevilen sayılan değerli büyüğü ve değerli emeklilerinden Etüt proje Baş Mühendisi ve Bölge Müdür Yardımcısı Musa Kazım Apaydın’ın hakkın rahmetine kavuşması meslektaşlarını derinden sarstı.

Uzun yıllar Karayolları teşkilatında önemli görevler üstlenen, emekli Bölge Müdür Yardımcısı Musa Kazım Apaydın’ın vefatı, meslektaşları ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Kendisi, görev yaptığı süre boyunca mesleğine ve görevine sadakati ile tanınan, çalışkan ve sevilen bir isimdi.

Musa Kasım Apaydın’ın vefatı, Karayolları camiasında büyük bir boşluk bırakırken, meslektaşları ve sevenleri tarafından dualarla anılıyor. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.