MUSTAFA ÖZTÜRK MECLİS ÜYESİ OLMALI

Åžehrin geleceÄŸi adına duyduÄŸu sorumluluk, Öztürk’ü bu yeni göreve aday adayı olmaya iten en önemli dinamik gibi görünüyor.

MUSTAFA ÖZTÜRK MECLİS ÜYESİ OLMALI
Yayınlanma: Güncelleme: 233 views

Fiskobirlik’te basın danışmanlığı, Genel Müdür MüşavirliÄŸi birçok sivil toplum kuruluÅŸunda yöneticilik, baÅŸkanlık görevinde bulunan, meslektaşımız, Mustafa Öztürk Giresun Belediyesi meclis üyeliÄŸi aday adalılığı baÅŸvurusunu yaptı.

Öztürk, baÅŸvuru dosyasını Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Av. Murat BektaÅŸ’a teslim etti.

Bir Basın Danışmanının Siyasi Arenadaki YolculuÄŸu, Mustafa Öztürk’ün Meclis Aday Adaylığı

Son dönemlerde dikkat çeken bir isim, geçtiğimiz dönem belediye başkanının basın danışmanlığını üstlenen Mustafa Öztürk. Yerel siyasetteki deneyimiyle bilinen Öztürk, bu sefer farklı bir adım atarak Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Geçmişte basın danışmanı olarak görev alan Öztürk, medya ile iç içe geçmiş bir kariyere sahip. Peki, bu tecrübe siyasi bir kariyere dönüşüyor mu? Mustafa Öztürk, belediye meclis üyeliği için aday adayı olma kararını neye dayandırıyor?

Öztürk’ün açıklamalarına göre, yerel yönetimdeki deneyimi ve toplumun çeÅŸitli kesimleriyle kurduÄŸu iletiÅŸim, onu bu yeni adımı atmaya yönlendiren etkenler arasında. Basın danışmanlığı görevinden edindiÄŸi bilgi ve birikimi, ÅŸimdi Belediye Meclisi çatısı altında kullanmak istiyor.

Siyasete duyduğu ilgiyi dile getiren Öztürk, kent halkının beklentilerini daha etkin bir şekilde temsil etmeyi amaçlıyor. Meclis üyeliği için aday adaylığını açıklarken, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını vurgulayan Öztürk, toplumsal sorunlara duyarlı bir yaklaşım benimseyeceğini ifade etti.

Mustafa Öztürk’ün adaylık süreci, önümüzdeki dönemde yerel siyaset sahnesinde nasıl bir deÄŸiÅŸiklik yaratacak, hep birlikte göreceÄŸiz. Åžehrin geleceÄŸi adına duyduÄŸu sorumluluk, Öztürk’ü bu yeni göreve aday adayı olmaya iten en önemli dinamik gibi görünüyor.

Gelecek günlerde Mustafa Öztürk’ün kampanya stratejisi ve vizyonunu daha yakından görmeyi beklerken, ÅŸehir sakinleri de kendi temsilcilerini seçme sürecine daha yakından tanıklık edecek.

 

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.