NİHAYET! DOĞRU OLAN YAPILIYOR

Ayrıca bu yolların ortasında kalan alanın da meydanda olmayan yeşil alan için çalışılacağı öğrenildi.

NİHAYET! DOĞRU OLAN YAPILIYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 426 views

Geçen hafta içinde bulancakhaber.com.tr’ de yayınlanan “BU YOLLAR MUTLAKA AÇILMALI” haberimizin ardından Bulancak Belediye’si fen işlerinin ummalı çalışmasına tanık olduk.

 

Bulancak girişinde Atatürk Caddesi’nin bu doğrultuda mutlaka şehir içine giriş ve çıkışlı bir şekilde yapılmalı gerektiğini ve birçok şehir içi yollarıyla buluşması ve bağlantısı olduğu için önemi değinmiştik.

 

Bu haberlerimizin ve sözlerimiz bir kez daha yenilerken, Cumhuriyet Meydanı’nda bir zamanlar açık olan yolların tekrar hazırlanması büyük mutluluk yaşattı.

 

Özellikle ilçe araç trafiğini büyük ölçüde şehir içine yayacak olan ve mutlaka açılması gereken bu yolların yapılması ile birlikte Atatürk Caddesi’nde mutlaka şehir içine giriş ve çıkış olarak yenilenmesi gerekmektedir.

 

Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nın etrafında ki yolların tekrar eskisi gibi kullanılacak olması, bir de giriş ve çıkış olacak şekilde yenilenmesi hem esnafın hem de şehir içi araç trafiğinin rahatlamasına ve yan yollarla buluşmasını sağlayacaktır.

 

Bulancak Terazi Sokak, Hasan Demirel Sokak, İskele Caddesi, Cami Sokak Karaveli Sokak, Akgün Sokak ile Hükümet Caddesi, Sakarya Caddesi, Şemsettin Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve daha birçok cadde ve sokak yollarının birleştiği meydan yolu nihayet eskisi gibi açılarak hizmet verecek.

 

Ayrıca bu yolların ortasında kalan alanın da meydanda olmayan yeşil alan için çalışılacağı öğrenildi.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.